keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Vaihtopaketti on täällä

Osallistuin siis Raverlyn syysloma vaihtoon ja eilen sain oman pakettini ja ihana paketti olikin. Paketti piti tietenkin päästä kuvamaan mahdollisimman pian joten ei ollut aikaa odotella luonnon valoa joten langat ovat paljon ihanemman värisiä luonnossa kuin tuossa onnettomassa kuvassa.Lankoina paketissa oli Lanettia ruskeaa ja valkoista. Pääsevät johonkin kirjoneuleeseen vielä en tiedä mihin.
Sitten On line Supersockea ihana ruskeaa
Ilun handun ihana pastellisävyinen villa / bambu lanka
Lisäksi oli vielä aivan uskomattoman pehmeän tuntuista Malabrigo lace merino lankaa, joka on minulle aivan uusi tuttavuus. Tuolle pitää etsiä joku täydellinen ohje johon sen raskii käyttää Langan lisäksi paketissa oli Mielenkiintoiselta vaikuttava Mary Thomas`s Knitting bookVielä en ole kirjaan ennättänyt syventyä, mutta pikaisen selauksen perusteella tuolla näytti olevan kaikkea mahdollista. Pitänee ottaa iltalukemiseksi.

Lisäksi paketissa oli käsilaukku koukku vaikuttaa käytännölliseltä.

Silmukkamerkkejä joita en ennestään omistanutkaan

Teetä ja aivan ihana itse tehty kortti

Kiitoksia Amma


2 kommenttia:

  1. Mukava että paketti oli mieleen =)
    Tuo Malabrigo on tosiaan ihanan pehmoinen, itsellänikin vyyhti oottaa (ja oottaa vielä kauan) mitä siitä keksisin, Räveltämöstä hyviä vinkkejä.. Jään mielen kiinnolla seuraamaan mitäs sinä keksitkään =)

    VastaaPoista
  2. Nyt kun olen saanut tuon Malabrigon jo kerittyä kerälle ja muutaman päivän kahlannut räveltämöä niin enään ei ole kuin pari vaihtoehtoa jäljellä niin voi olla että lanka pääsee puikoille piankin

    VastaaPoista