tiistai 1. syyskuuta 2009

Eilisen kaupunkikierroksen tulos

Eilen oli niin kiire saada tuo haalari valmiiksi etten yhtään ehtinyt kuvata muita ostoksia.
Siis kaupungillehan lähdin ostamaan vetoketjua haalariin ja täydennystä vaihtoparin pakettiin ja itselle tarvitsin uudet bambuiset pyöröt.No toki löysin nuo edellä mainitutkin asiat joiden takia liikenteeseen päädyin.

Mutta mitäs nämä ovat

No voin selittää Saana ja Nalle colori oli niin hyvässä tarjouksessa prismassa että ne oli pakko ottaa.

Anttilassa käydessä bongasin tuon Novitan alpcan niin pakko sitä oli testi mielessä ottaa pari kerää.

Sitten lankakauppaan ostamaan pyöröpuikkoja. No sieltä lähti mukaanLanet kun ohutta valkoista lankaa ei ollut kotona ja sitä tarvii monesti kirjoneuleissa pohjavärinä. Noro oli joku ihme heräte ostos.

Tuon kaiken jälkeen menin Nappi kauppaan ostamaan vetoketjua ja ei ole minun vika että nappikauppa pitää valikoimissaan nykyisin myös lankoja. Merino lanka on niin ihanan pehmeää ja vihreä väri just oikea joten oli pakko ottaa ja jonossa ollessani huomasin tuon Reggian hand-dye langan joten testimielessä senkin ostin.

Tuo zitron sukkalanka oli tullut postista sillä aikaa kun olin kaupungilla. (tilasin vaihtoparilleni lankoja ja samalla tarttui mukaan yksi kerä itselle, mutta huom vain yksi)

No ei noita kaupunki reissuja monesti tule tehtyä ja melko hyvin sain loppujen lopuksi ostokset pidettyä kurissa, siihen nähden mitä ihanuuksia nappikaupassakin oloisi ollut tarjolla

2 kommenttia:

  1. Tuntuu vain välilllä että noita kauniita lankoja "kävelee" vastaan liian usen ;D

    VastaaPoista