perjantai 11. syyskuuta 2009

Leikkiä langoilla

Joitakin päiviä sitten ostin itselleni jo kauan himoitseman kirjan Leikkiä langoilla.
Kirja osui silmääni sattumalta huutonetissä ja voitin sen itselleni 16€ juuri edellisenä päivä olin selannut kirjaa kaupassa enkä raskinut ostaa kun hinta oli jossain 45€ kieppeillä. Kerrankin näin päin.
Kirja on täynnä toinen toistaan näyttävämpiä neuleita, tosin monikaan ei juuri minun tyyliäni. Kuvat ovat kauniita tosin kaikissa ei neuleen malli tule hyvin esille. Mutta kaiken kaikkiaan ihana kirja ja ehdottomasti oli ostamisen arvoinen. Ideoita tuolta saa ammennettua jos kuinka

Ensimmäiseksi piti tietenkin jotain ohjetta kokeilla ja näin pääsi Palmikko sormikkaat puikoille.
Sormikkaat tein nuoremmaalle tyttärelle, häneltä kun ne ovat puuttuneet. Lankan Novitan Luxus alpaca Nuo palmikot eivät ehkä tuolla langalla pääsee oikeuksiinsa.Tuosta Novitan Alpacasta en oikein tiedä mitä mieltä olisin. Onhan se ihanan pehmoista ja paksuuskin oli minulle ihan oikea, mutta jokin siinä tökkii. Langassa oli paikoin jotain ihmeellisiä vaaleita nöyhtä kohtia siis ihan valkoisia nöyhtäpalloja. Liekkö noiden nöyhtäpallojen syy vai mikä mutta meni maku koko lankaa. No toivottavasti toinen jäljellä oleva kerä onnistuu vakuuttamaan minut siitä että lanka on ihan hyvää.

Malli Sormikkaat Tine Solheimin kirjasta Leikkiä Langoilla

Lanka Novitan Luxus Alpaca, menekki 50g

Puikot 2,5mm

2 kommenttia:

  1. Ihanat sormikkaat! Ja tervetuloa vaan tänne bloggaamaan!
    Terveisin Helena

    VastaaPoista
  2. Kiitos mukava huomata että blogini on "löydetty"

    VastaaPoista