tiistai 14. heinäkuuta 2009

Vaihteeksi virkattua

Viime viikonlopulla kävin kirjastossa. Ja löysin kotiin viemisiksi läjän virkkaus ja neulonta kirjoja. Joita en ole ennen kirjastossa nähnyt. Melkein hävetti "ryövätä" hylly tyhjäksi. No jäi siine muutamia ihan hyviä kirjoja vielä kun ne minulla on omana niin ei tarvinnut lainata.

Yksi noista kirjoista oli Debbie Stollerin Stitch`n bitch virkkaajan käsikirja. Sen verran mukavilta tuon kirjan mallit näyttivät että jotain oli pakko kokeilla heti.

Koukulle pääsi Simpukka huivi johon sopivaa lankaa oli valmiiksi kotona. Sen verran ahkeraan tahtiin tuo huivi on nyt virkattu että onnistui saamaan virkkauksesta kipeän patin sormeeni. En tiedä pidänkö koukkua jotenkin väärin vai onko tuo vaan tottumattomuutta.

Ennen olen virkannut paljon enemmän, mutta viime vuosina virkkaus on jäänyt vähemmälle ja osin unholaan lainaamani kirja taisi kuitenkin herätellä sisälläni nukkuvaa virkkaajaa. Joten kunhan parantelen sormeani vähän aikaa niin eiköhän jotain pidä taas kokeilla virkkaamallakin jos vaikka seuraava olisi hiukan haasteellisempi malli
Malli: Amie Hirtes Simpukkashaali / sweet pea shawl
Lanka: Novita Samos 4,5 kerää

1 kommentti: