keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Se tuli

Nimittäin raverly vaihto pakettini joka on aivan syötävän ihana.

Punavalkoisen kääreen alta paljastui ihana vihreä paketti. Nuo vihrät sävyt jotain aivan uskomattoman ihania. (pikkaisen tuo puna-valkoinen kääre hämäsi ei kai vaan tarkoituksella, varsinkin kun muistaakseni sanoin ettei esim perus punainen ole se lemppari)

Ensi silmäyksellä paketti näytti tältä.
Ja mitäs sieltä löytyikään Parini itsevärjäämää Zitro Trekking- lankaa ihanan väriset raskiiko noista mitään tehdäkkään.
Toinen itse tehty juttu oli kassi, mistät tiesit että käytän kangas kasseja ja niitä ei koskaan ole liikaa.
Lisää lankaa Zitron trekking hand art lankaa. Ihana väri
Lisäksi aivan ihanan oloista 100% bambua olevaa Xie lankaa joka on minulle ihan uusi tuttavuus jos tuosta vaikka vihdoin saisi itselle sen huivi.
Lisäksi paketissa oli tiuhti ja viuhti muki. Kaikilla lapsilla muumimukit onkin mutta minulla ei vielä ollut. Omena saippuaa. Suklaa myrsky teetä jota aion illalla maistaa suurella mielenkiinnolla. Ei noin hienossa paketissa oleva tee voi huonoa olla vaikka paketin lähettäjä ei varma teen mausta ollutkaan.
Ja vielä hauskana lisänä ämpäri joka oli vinkkinä myös paketin lähettäjän henkilöllisyydestä ja johtikin minut luultavasti oikeille jäljille. Ämpäri muuten päätyi tuolle meidän 3-vuotiaalle herralle joka omistajan elkein kantoi ämpärin pihalle omien hiekkalelujen sekaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti