perjantai 10. heinäkuuta 2009

Lanka inventaario


Pitkään jo olen ostellut lankoja aina kun halvalla saa ja välillä vaikkei saiskaan niin halvalla.

No tulos on ollut se että lankoja on vähän joka paikassa ja itsekkään en niin tarkkaan ole tiennyt missä ja mitä ja kuinka paljon.

Nyt otin sitten itseäni niskasta kiinni ja kiertelin koko kämpän ja keräsin kaikki löytämäni kerät meidän sängylle. (en mene vannomaan etteikö johonkin joku kerä jäänyt lymyilemään)

Ja tulos järkyttävä aloittamattomia lankakeriä yhteensä 10800g

Aloitettuja keriä siis sellaisia joista on noin puoli kerää tai enemmän jäljellä on pari sängyn alus laatikollista ja ihan pieniä nöttösiä yksi iso korillinen. Niiden määriä en tarkemmin laskenut kunhan järjestin vaan laatunsa mukaan puuvillat ja villat erilleen.

Ei tuo lanka läjä tuossa kuvassa itseasiassa kovin isolta näytä. Enkä mielestäni ole mikään hamsteri paljon isompiakin lankaläjiä nähnyt. Ja toisaalta kun nuo langat on nyt kaikki järjestelmällisesti laatikoissa samassa huoneessa niin itseasiassa muutamia keriä mahtuis lisää ;)

Ja yllättävintä oli että mies ei edes järkyttynyt kun näki tuo läjän kysäisi vaa nukkuuko hän ensi yön sohvalla vai ehdinkö järjestää lankani ennen yötä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti