sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Valmistuneita töitä

Viime aikoina on ollut niin paljon menoa ettei koneelle ole ehtinyt. Mutta neuloa on ehtinyt, joten valmistuneita töitä on useampia.
Uusimmasta Novita lehdestä pääsi heti puikoille 2 neuletta juuri kun oli alkanut tuntua siltä etten tuosta lehdestä neulo ikinä mitään.
Apina-sukat oli pakko toteuttaa.

Lankana sukissa Seehawer & Siebert Sockenwolle ja valkoinen on joku jämä lanka. Näihin sukkiin tuli sen verran kasvun varaa että saavat jäädä odottelemaan hetkeksi poikien jalan kasvua.

Toinen Novitasta tekemäni neule oli kirjoneule liivi itselle. Lankoina Novita 7-veljestä raita jota kului 2 kerää, muut langat ovat kerän periä pääasiassa 7 veikkaa

Ohjeen mukaan kirjoneule kuviot olisi pitänyt kirjailla valmiiseen työhön, mutta minähän en tuota silmukoiden jäljittelyä osaa joten neuloin ne suoraan kirjoneuleena.

Liivin kuvaus oli vaihteeksi yhtä tuskaa. En meinanut saada ketään kuvamaan päiväs aikaan ja kun lopen joku kuvaus taitoinen oli kotona oli pilvinen lumisade päivä ja hirveä kiire joten kuvat eivät todellakaan ole edustavia.
Jussille on valmistunut myös sukat jotka pääsivät heti lempisukiksi.

sukat ovat olleet käytännössä jalassa yötä päivää valmistumisen jälkeen. Lankana Teetee Pallas
Anskulle valmistunut Stockholm-Helsinki huivi osoitti taas kerran sen että melkein kaikelle langalle löytyy joskus käyttö tarkoitus. Lanka on Zettl Alina jota ostin joskus jossain mielenhäiriössä Lidlistä kun halvalla sai. Mitään käyttöä en langalle keksinyt, mutta tässä huivissa lanka on just hyvä. Ei kutita on kuulemma lämmin ja tuli muhkean näköinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti