sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Anskun uudet neuleet

Minulla on onni omistaa kaksi neuleharrastuksen kannalta ihanteellista tytärtä. Nuorempi tytär on neuleiden suurkuluttaja (lapasten ja sukkien) Viimeksi kun laskin niin sukkia oli noin 10 paria ja lapasia melkein saman verran ja kaikki aktiivi käytössä.
Ja lisää pitää saada ainakin
Toinen tyär on neuleiden käytön suhteen paljon maltillisempi hänelle riittää parit villasukat ja lapaset.
Mutta hän järjestää äidille hyviä tilaisuuksia neuloa. Hän nimittäin urheilee ja mitä äiti muuta tekisi yleisurheilu katsomossa silloin kun kentällä ei tapahdu mitään. kuin neuloisi.
Onneksi tytär on päässyt jo yli siitä vaiheesta jolloin häpesi katsomossa neulovaa äitiä Ja sitten itse neuleisiin
Ansku on jo pitkään halunnut uudet Oravalapaset. Edelliset tehty joskus kolme vuotta sitten seiskaveikasta olivat jo vähän pienet ja kyllähän noissa käyttökin alkoi näkyä. Väri valinta tapahtui tyttären toimesta joten lapasissa on pinkki orava.

Lankana lapasissa on vaalenpunaista raippaluodon 100% villaa ja DROPS Nepal . Hyvin nuo langat toimivat keskenään vaikka ensin hieman epäilin.

Toinen anskun uusi neule valmistui pm kisaviikonlopun aikana.
Kulkukissat, Neulekirjasta. Tyär halusi sukat joiden varran voi taittaa kengän päälle joten tämä malli oli ihanteellinen. Lankana tico tico. Pikkasen epäilytti tuosta sukkia tehdä mutta pakko nuokin langat on käyttää pois.

Napit neiti valitsi itse.

Kisaviikonloppu oli muutenkin mestys. Uusien sukkien lisäksi kotiin tuomisina oli tyttärellä hopeaa ja kultaa. Ei mitenkään huonosti mennyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti