lauantai 22. tammikuuta 2011

Viikko on taas vierähtänyt vauhdiikkaasti

Alku viikosta sain valmiiksi itselleni pitsineule liivin. Liivi on jo päässyt käyttöön ja todettu kivaksi. Tein liivistä reilun mittaisen niin ei ulkona lasten kassa touhutessa pääse selkä paljastumaan. Mikään ei ole niin ikävää kuin liian lyhyet paidat.

Liivin malli on Lehdestä Käsityö syksy 2010. Kivoja malleja tuossa virolaisessa lehdessä on paljonkin. Malli oli aika yksitoikkoinen tehdä mutta kyllä kannatti jaksaa loppuun asti

Lankana virolainen liukuvärjätty villa Aade Lõng Ühevärviline lõng / Solid 8/2
Lanka oli uusi tuttavuus ja miellyttävä sellainen. Tätä tulen käyttämään toistekkin.

Viiko sitten lauantaina tarttui kaupasta mukaan yksi käsityölehti Love of knitting winter 2010. Oikesataan ostin sen parin mallin takia ja yhden niistä neuloin heti viime viikonloppuna. Ja tällä viikolla tuo kyseinen pipo on ollut jo kovassa käytössä.

Mallin nimi Fair isle gaiter and hat comboja toimii myös kaulurina

Valkoinen lanka on Cascade 220, mukana on nauravan lampaan villaa, ruskea on käsinkehrättyä jota sain yhdessä vaihdossa, keltainen 7 veikkaa ja sinisestä ei harmainta aavistusta mitä.
Tämän tein alun perin siis itselle, mutta tuo 5v poika sitä on jostain syystä tämän viikon halunnut pitää.

Parit sukat ovat nähneet myös päivän valon perinteiset pisisukat. Lankana Schachenmayr nomotta Regia Hand-dye Effect

Nämä sukat matkaavat maailmalle todennäköisesti ensiviikon aikana.

Toiset sukat on sitten ihan itselle.


Tennarisukat, joiden ohje löytyy täältä. Lankana Handun puuvilla sukkalanka
Nämä sukat on ollut jonossa jos kuinka kauan ja lankakin valmiin. Nyt ajattelin tehdä hyvissä ajoin niin on sitten kevät/ kesä sukat valmiina jossain välissä voisi tehdä toisetkin samalla mallilla.
Tällähetkellä puikoilla ei olekkaan mitään paitsi ikuisuus projekti josta ehkä paljastan jotain lähiaikoina vielä en ole uskaltanut.
Posti toi eilen uuden novitan joka on täysin vielä selaamatta ja mies oli cittarissa käydessää ostanut 4 kerää Novitan ilona lankaa.
Ohjeistin kaupaan lähtiessä katsomaan onko novitan uutuuksia. Haluna joko sateenkaari tai papukaija sukat 7 veikasta. No uutuuksia ei ollut mutta toi sitten tuota ilona kun oli halpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti