torstai 27. tammikuuta 2011

Sateenkaari raitaa

Novitan uusia lankakarttoja katsoessa innostuin heti yhdestä nimittäin 7-veljestä raita langasta värissä sateenkaari. Siitä oli pakko saada sukat itselle ja mieluiten heti.
En tiedä miksi harvemmin paksuja sukkia käytän. Ja en edes muista milloin olen viimeksi 7 veikasta tehnyt itsele sukat, mutta nyt tein.

Mallia piti miettiä hetki en nimittäin halunnut neuloa ihan perus sukkaa, mutta toisaalta noin värikkäästä langasta ei kannata mitään kovin monimutkaistakaan alkaa vääntää. No satuin löytämään Tiina's Lace Socks Ohjeen ja ajattelin etttä tuo saattais toimia ja olla kiva neuloa ja niihän siinä kävi että sukat valmistuivat ennätysajassa. Vielä seuraava raita jne...


Muutakin ihmeellistä on lanka hyllyllä sattunut. Ostin nimittäin uutta Novitan Kide lankaa valkoisena useamman kerän. En tiedä miksi yleensä en noista tekokuiduista hirveästi välitä, mutta nyt tuli sellainen pakko ostaa olo ja on minulla joku ajatus mielessä mitä noista voisin itselle tehdä, mutta vielä hiukan mietityttää että teenkö vai en. Mutta kyllä noille joka tapauksessa käyttöä keksitään.

2 kommenttia: