sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Joululahjoja

Sain muutaman päivän ennen joulua Ravelryn jouluvaihto paketin. Ja paketti avattiin tietenkin aattona ja kiva jouluahja paketista paljastuikin

2 kerää ihanaa vihreää teeteen Alpakkaa, 2 kerää Araucanian Ranco Multy lankaa. Ihanat värit jotka eivät kuvassa pääse oikeuksiinsa.
Lapaspaketin ihaniin pitsireunuslapasiin. Nuo pääsevät pikapuoliin kyllä puikoille. Jos ihan itselle tekisi.
Lisäksi paketissa oli tummaa suklaata ja Rooibos teetä. Erillisessä kirjeessä tuli pikku paketti jossa oli ihana värikkäitä Succaplokin liikennemerkki aiheisia silmukkamerkkejä. Ne jäivät valitettavasti pois kuvasta ja jo aiemmin sain Tuulia Slamelan lapsohjeen joten kyllä oli ihana paketti.

Ja eivät ne neulomiseen liittyvä lahjat tähän loppuneet mieheltä sain lahjakortin paikalliseen lankakauppaan. Lahjakortilla pitää kuulemma ostaa sellaista lankaa jota muuten en raskisi ostaa.
Joten kyllä tässä on minua hemmoteltu.

2 kommenttia:

  1. Löysin sattumalta blogisi ja onpahan aivan ällistyttävän makeita juttuja, joita langoista olet taikonut! Selailin melkein koko blogin läpi luomuksiasi ihmetellen. Välillä tekstissä on vähän liikaa yhdyssanavirheitä omaan makuuni, mutta jatka ihmeessä muuten samaan malliin!

    VastaaPoista