keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Kaikki alkaa olla valmista Joulu saa tulla

Lahjat tehty ja ostettu. Leipomukset leivottu. Laatikot tehty valmiiksi pakkaseen jne..
Siivouskin kohta loppusuoralla. Joten tämähän alkaa olla pian nautiskelun puolella koko homma. Kerrankin olen ajoissa ilman viime hetken paniikkia.
Ja siivouksesta oli sekin hyöty että se aiemmin kadonnut villasukka löytyi, joten tein sitten parinkin valmiiksi. Nämä sukat päätyivät vanhimmalle tyttärelle.

Sukkien väri tumma petroil joka ei erotu pimeässä otetussa kuvassa yhtään. Malli sulotar sukat jostain vanhasta Kotiliesi lehdestä

Lankana sukissa Cascade Yarns Heritage
Myös nuoremma tyttären toive sukat ovat valmistuneet. Näisskin lankana Cascade Yarns Heritage tälläkertaa vihreä. Joka tyttären lempiväri. Molemmat langat muuten peräisin Titityyn taannoisesta Cascade clubista.
Tytär valitsi itse sukkien malliksi Cookie A.n Sock Innovation kirjasta mallin Kai-Mei. Mutta kun neidin jalka on vasta kokoa 35 piti tehdä pientä säätöä eikä pitsikuvioita mahtunut kovin montaa eivätkä ne kierrä yhtä paljon kuin mallissa, mutta ilahtuneena nämä otettiin vastaan.

Ja jotta joulunpyhinäkin olisi jotain tekemistä aloitin esikoiselle villa paidan Lankana Cascade 220 ja malli juomalaulajan lämmike. Kirajsta Son of Stitch 'n Bitch virkkaa ja neulo elämäsi miehelle.
Takakappale on jo hyvää vauhtia menossa ja tämä lanka on aivan ihanaa neuloa

Ja tuo palmikko on tarpeeksi yksinkertaista ettei tarvitse ajatella mitään, mutta pitää silti mielenkiinnon yllä.


3 kommenttia: