tiistai 30. marraskuuta 2010

Valmista tuli

Pikkaisen viivästyi slipoverin valmiiksi saaminen kun ruskea Nalle loppui kesken takakappaleen viimeisen 5cm kohdalla. Hiukan otti päästä. Onneksi tuota lankaa nyt löytyy joka paikasta ja löytyi jopa samaa värjäys erää. Meni vain useampi päivä ennenkuin ehdin kaupassa käymään. Joten täytyi tehdä välissä jotain muuta.
Ja se muu oli villapaita Jussille. Aiemmin tein Jussille jo villa housut ja lankoja jäi yli sen verran että arvelin niiden riittävän paitaan.

Paita on tehty omasta päästä ylhäältä alaspäin. Mitään mittojahan en tietenkään missään vaiheessa ottanut enkä sovittanut missään välissä vaan paahdoin menemään ihan mutu tuntumalla ja niinhän siinä kävi että muuten nätti paita on liian iso. No onneksi lapset kasvaa. Tosin just tämä yksilö todella hitaasti just lähti kolmas talvi samalla toppapuvulla.... joten voi olla että pikkuveli menee kohta ohi.

Lankana paidassa Raijan aitan Wolli ,ja 100% suomen lampaan villa jota mies osti syksyllä raippaluodosta. Jos ei sitä että paita on väärää kokoa oteta huomioon niin olen tuohon oikein tyytyväinen.
Ja valmistuihan se slipoverikin kun lopulta pääsin kauppaan.

Edestä ja takaa

Tähän olen oikein tyytyväinen. Tällaista liiviä takin alle olen kaivannyt jo pitempään.
Slipoverin malli omasta päästä. Kirjoneule kuvio vanhasta suurestä käsityökerho lehdestä 12/77. Pitäisi enemmänkin selata noita vanhoja lehtíä niistä löytyis varmaan vaikka mitä. Mutta millä ajalla sen kaiken tekis.
Lankana siis Novita nalle jota kului 2,5 kerää pohjaväriä. puikot 2,5mm
Lettuce Pullover on edennyt myös enään yksi hiha puuttuu. Ja sitten kun se on valmis pitää kyllä kiireellä aloittaa joululahjojen teko. No ne on jo tiedossa mitä teen eli nehän on jo melkein tehty :)

2 kommenttia:

  1. Hieno! Kyllä hän ennemmin tai myöhemmin kasvaa hurahtaa ja sitten hänellä on tosi nätti pusero.
    Mukava blogi!
    Theresa

    VastaaPoista
  2. Kiitos. No varmaan tosiaan jossain välissä on sopiva. Parempihan se on että neule on liian iso eikä liian pieni. Laitetaan komeroon odottamman eikä unohdeta sinne.

    VastaaPoista