sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Sukkia lapsille ja aikuisille

Niin on taas aika vierähtänyt. Jotenkin aika menee niin nopeasti ettei millään ehdi bloggaamaan. Neuloa kyllä aina ehtii kun voi tehdä rivin silloin toisen tällöin, mutta tuo valmiiden töiden kuvaus ei tahdo onnistua. Ja tähän aikaan vuodesta ole koskaan tarpeeksi valoakaan. Hyvä tekosyy huonoille kuville, kun ei osaa kuvata

Lapsille valmistuneita sukkia nämä on kooltaan noin 1-3 vuotiaille ja ei vielä varmaa tietoa minne päätyvät. Valkoiset ja puna valkoiset sukat on Dropsin fabelia ja molemmat mallit on Nancy Bushin kitting vintage socks kirjasta.
Löysin kirja kirjastosta ja molemmat mallit oli pakko neuloa vaikkei saajasta varmaa tietoa ollutkaan kyllä nuo jossain välissä jollekkin kelpaa.
Raita sukat on ihan omasta päästä. 7 veljestä raita ja 7 veljestä polkka jämistä.
Myös isompia sukkia on valmistunut.

Miehelle isänpäivä lahjaksi sukat. Lanka Novita Tuomas tarttui mukaan joltain kauppareissulta. Meillä mies pitää paksuista sukista ja minun mielestä tylsistä väreistä. Sen verran rohkaistuin että varressa on hiukan palmikkoa vaikke mies mistään "erikoisuuksista "välitäkkään. Kuten itse sanoo.
Nämä olivat kuitenkin mieleen. Malli Novita syksy 2010
Joulupakettiinkin on jo yhdet sukat ehtineet

Nuoremmalle tyttärelle sukat Handun paksummasta sukkalangasta. Tietysti tytön lempiväreistä pinkistä ja vihreästä. Nyt vaan on niin hassusti että tyttö kinuaa itselleen vihreitä sukkia, kun ei ole kuin kahdet villasukat. Ja minulla olisi nuo sukat tuolla kaapissa mutta kun olen päättänyt jemmata ne pukin pakettiin.
Nyt mietin lykkäänkö neulomista jollakin verukkeella vai neulonko vihreät sukat ja annan siitä huolimatta nuo lahjaksi. Kyllähän sukkia aina tarvitaan.
Viimeiset valmistuneet on Dropsin fabelista kirjoneule sukat

Nämä sukat oli tarkoitus tehdä itselle, mutta niin siinä vaan kävi kuten kärjestä aloitetuissa sukissa mulla tapahtuu monesti eli sukista tuli liian isot.
Pitäisi vaan tajuta että se kantapää pitää aloittaa tarpeeksi ajoissa toisaalta näissä sukissa piti saada kuviokin valmiiksi ennen kantapäätä. Joten omaan jalkaan pitäis tehdä pienemmillä puikoilla
No täytyy lahjoittaa jollekkin pikkuisen isojalkaisemmaale. Muuten onnistuivat ihan hyvin vaikka itse sanonkin.
Pitäiskin tehdä enemmän sukkia kirjoneuleella jostain syystä niitä ei ole tullut tehtyä montaakaan paria.

2 kommenttia: