keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Vihdoinkin valmista

Nimittäin se saumaton kietaisupusero josta joskus jotain mainitsin.
Tämän valmistuminen on kestänyt luvattoman kauan. Mutta kun ohjeen oli niin huono /sekava tai minunu ymmärryskyky heikko. Niin meni innostus koko neuleeseen. Sen verran kivan näköisestä puserosta kuitenkin oli kyse ettei päässyt ufoutumaan vaikka pitkään oli välillä koskemattakin.


Malli on suuresta käsityölehdestä 8/2007
Lanka DROPS Safran
Puikot 2,5mm
Ja ihan kiva tästä tuli vaikkei kaikilta osin just ohjeen mukainen. Millään en esim. jaksanut alkaa tehä helmaan enään putkineuletta Noinkin näyttää toimivan.


Messu lankaakin on päässyt jo puikoille. Piti nimittäin päästä heti testaamaan tuota huovutusta. Ja tässä tulos.
Niilolle pukin pakettiin Hiiritossut


Ja itselle huovutetut lapaset


Hiiritossujen ohje tuli langan mukana. Lapasiin sain idean kun muistin uusimmassa Novitassa nähneeni huovutetu lapaset joissa oli kukkakirjailua. No lehteä minulla ei ollut kotona joten tein kirjailun omasta päästä ja se ei ole aivan identtinen molemmissa lapasissa. Mutta kyllä nuo minulle kelpaavat.
Lapaset neuloin Novitassa syksy 2008 olleen ohjeen mukaan
Huovutus tulokseen olen todella tyytyväinen vika onkin ilmeisesti ollut langassa eikä minussa tai meidän pesukoneessa. Ainakin nämä huopui jotenkin paljon ihanammin kuin aiemmin Huopasesta neulomani yritelmät. Todennäköisesti rohkenen ostaa lankaa lisääkin.
Lankanahan molemmissa oli Sandnes Garn Fritidsgarn

2 kommenttia:

  1. Sandnesin Fritidsgarn huopuu kauniisti. Huopanen huopuu lenkittymällä ja Novitan ohjeiden mukaisilla puikoilla ja pesuilla siitä tulee kovaa koppuraa. Fritidsgarn rules.

    VastaaPoista
  2. Aivan en olis uskonut että ero on näin suuri. Enään en kaupassa edes Huopasta vilkuile vaan tiedän hakea kunnon lankaa jos haluan jotain huovutettavaa tehdä

    VastaaPoista