torstai 21. lokakuuta 2010

Lisää lankaa.....No on entisiäkin tuhottu

Tänään saapui aivan ihana Casacade club paketti Titityyltä
Tai olishan se saapunut jo eilen mutta sattui olemaan viikon ainoa päivä kun meillä ei ollut ketään kotona postin tulo aikaan joten piti tuo maksi käydä hakemassa tänään.
Mutta hyväähän kannattaa odottaa


Ihania lankoja ja väritkin osui ja uppos. Erityisesti ihastelin noita sukkalankoja. Ne pitää saada pikapuoliin puikoille.
Mutta ettei meillä ihan kokonaan hukuttais lankoihin on myös pitänyt neuloa jotain.
Messu lankojen kulutus on päässyt käyntiin.
Regian langasta tein esikoiselle Crazy Stripes sukat. Kivaa vaihtelua tehdä sukat jotenkin poikkeavalla tavalla.

Jussi halusi myös villahousut kun kerran Niilokin. Ja kun kysyin millaiset. Niin punaista niissä pitää olla ja henkselit. No katselin lankavarastojani ja selailin jonkin aikaa malleja. Kun sopivaa ei löytynyt niin piti tehdä omasta päästä.

Housut on tehty vyötäröltä aloittaen pyörönä. Loin 90 silmukkaa niillä neuloin haaraan asti jaoin silmukat kahtia lahkeiksi ja lisäsin kumpaankin lahkeeseen 10silmukkaa viiden kerroksen aikana. Ei mitään turhia kaventeluja missään vaan samalla ssilmukka määrällä nilkkaan asti. Lopuksi tein henkselit. Eikä saumojakaan tarvinnut ommella kuin haaroissa muutaman sentin matkalta.


Lankana näissä housuissa on messuilta ostettu Raijan aitan Wolli ja miehen raippaluodosta ostamaan villalankaa.
Puikot 3,5mm. Näistä tuli kivat valitettavasti on niin pimeää ettei saa kunnon kuvia.
Pari pipoakin on nähnyt päivän valon. Toinen tyttäristä valitsi itse langan ja mallin. Malliksi valikoitui Ullasta Lumikukka Ja langaksi Novitan 7-veljestä. Oli niin kiva väri. Yritin kyllä ehdotella ohuempaa lankaa, mutta ei ollut sopivaa väriä ja pipo oli saatava heti.
Mallikerrasta piti jättää hiukan pois eli lopetus kohta ja siirtyä heti kavennuksiin muuten olis tullut liian syvä pipo

Ja päälaelta

Ja vielä Niilon pipo. Kauan toteutus listalla ollut Top Down Bonnet


Lankana Novita Luxus cloud Jussin oli pakko saada testata pipoa ja kyllähän tuo hänellekkin istuu. Toivottavasti antaa kuitenkin Niilon pitää pipoaan jatkossa

1 kommentti: