lauantai 4. syyskuuta 2010

Neulottu ja lueskeltu

Alkuviikosta oli pari vapaapäivää ja silloin aloitin Lapas projektin josta kuvia tulee ehkä viikon päästä. Tuosta projektista valmiina reilu puolet...
Muutakin olen neuloneut Nimittäin villavaippahousut Niilolle. Luulin jo ettei vaippahousuja enään tähän perheeseen neulota. Kun vaippoja käytetään vain öisin joten arvelin entisten riittävän.
No joku oli nakanut yhdet hahtuvasta tehdyt pyykkikoneeseen minun huomaamatta ja pyöritin ne 60 asteessa. Jokainen varmaan arvaa että sen jälkeen olisivat sopineet paremmin nukelle kuin Niilolle. Tämä joku ei ole vielä paljastanut itseään....
No joka tapauksessa puikoille päätyi viime viikonloppuna tehty kirppari löytö jonkun itse värjäämä joku 100% villalanka. Yhtään tarkempaa tietoa ei ole mikä lanka kyseessä on. Mutta ainakin viime yön palveli hyvin tarkoitustaan.


Malli on tiuhtis-housut joka on meidän perheessä havaittu toimivaksi malliksi.
Mies toi alkuviikosta kaupungilta tuliaisen jota on lueskeltu ja selattu. Nyt en vaan tiedä mistä aloittaisin kun kirjassa olisi paljonkin mitä haluan tehdä heti.
Eli kyseessä on Neulekirja. Ilona korhonen & Jenni Österman

Ei mies tuota kirjaa kuitenkaan ihan itse olisi osannut ostaa. Olin useamman kerran puhunut kirjasta ja miettinyt että raskinko ostaa vai en. No oli ollut jotain muuta asiaa kirjakauppaan ja tuo kirja oli osunut eteen niin oli tarttunut mukaan.

1 kommentti: