lauantai 25. syyskuuta 2010

Kolmas kerta toden sanoo....

Neuoloin itselleni Taskusti paidan Novitan spektri plus langasta. Lanka on ostettu aikoja sitten jostain ale korista. Ja tämä on jo kolmas kerta kun lankaa neulotaan. Yhden puseron tein siitä jo aiemmin melkein valmiiksi, mutta se ei istunut oikein joten meni purkuun. Toisen paidan aloitin pojalle, mutta sekään ei oiken sujunut.
Nyt päätin kokeilla Neulekirjassa ollutta taskustia. Kun olen muutenkin mieltynyt noihin ylhäältä alaspäin neulottaviin malleihin.
Aloitin ilman malli tilkkua koon 150cm sillä ajatuksella että katsotaan kenelle siitä tulee sopiva. Meillä kun on talossa 3 lasta jotka on suunnilleen tuota kokoa.
No niinhän siinä kävi että kun kyseessä on väljä malli neulonta tiheys hiukan suurempi kuin ohjeessa niin paidasta tuli minulle sopiva.No ihan täydellinen paidasta ei sikäli tullut että lanka loppui kesken joten hihat jäi 3/4 mittaisiksi. Lanka korista löytyi Novitan samos langan jämiä taskuiksi.
Kivan rento koti paita tästä tuli ja taskut on plussaa, kun pikaisesti käy roskiksella pyykkinarulla ym.. saa avaimet ja puhelimen mukaan.
Varmaan tulee paidan mallia käytettyä toistekkin. Vahvana ehdokkaana nimittäin on miehelle sileällä neuleella ilman taskuja. Pitäis vaan miettiä lanka.
Aika iso ja tylsä projektihan se vois olla, mutta mies on sen verran ihana kun toi taas viime viikonlopun reissultaan minulle lankaa
Raippaluodosta oli ostanut neljä vyyhtiä paikallista lampaan villaa. Todella ihanaa lampaalle tuoksuvaa harmaata ja punaista. Yritin noita lankoja kuvata mutta on niin pimeää ettei kuva kertoisi mitään joten antaa olla.
Noiden lisäksi toi vielä pari vyyhtiä joista serkku oli "tilannuut" itsellleen kirjoneule lapaset. Jos vain jaksan tehdä. Ja jaksanhan minä. Itse asiassa olen iloinen että neulomukseni kelpaavat
Nuo tilaus lapaset ovatkin nyt parasta aikaa puikoilla

4 kommenttia:

 1. Onpa blogissasi aivan upeita neuleita. Tuo paita on hieno ja 3/4 hihat sopivat siihen mainiosti. Olet näemmä taitava tekemään kirjoneuleita.

  VastaaPoista
 2. Siitähän tuli hieno!Itsekin olen katsonut sillä silmällä jospa tekisi!Mutta nyt on monta työtä kesken, joten ne ensin valmiiksi ja sitten uutta.!)

  VastaaPoista
 3. Veikeä pusero!
  Upeita neuleita tuolla alempana.
  Hyvää yötä!

  VastaaPoista