tiistai 24. elokuuta 2010

Taas vaihdetaan

Olen täysin hurahtanut näihin vaihtoihin. On aina yhtä hauskaa ja haasteellista kasata paketti toiselle ja mukava yllättyä itse saamastaan paketista. Näiden vaihtojen ansiosta olen tutustunut moneen lankaan jota ei itse todennäköisesti koskaan olisi tullut osallistuttua.
Tämän kertainen vaihto oli Ravelryn tiukkapipojen vaihto. Ja eilen sain aivan mahtavan paketin. Valitettavasti vaan on niin pilvistä keliä ettei valo millään riitä siihen että saisin värit näkymään täysin oikein.

Paketista löytyi Interweave neulelehti jossa pikaselauksella oli ainakin muutama malli joka menee jonoon. Chibi neula kotelo. Tämä tulee kyllä tarpeeseen neuloja ei ole koskaan liikaa ja jos ne nyt tulla pysyis tallessa. Mondial Sidney lankaa 4 kerää. Uusi tuttavuus. Miellyttävän oloista lankaa vielä en ole varma mitä nuo haluavat olla isona. Muutamia ideoita pyörii päässä. Suklaata. levy on vielä aukaisematta. Mutta Lindt:in rasia syöty. Aivan ihania. Paketti halvaa.
Ja sokerina pohjalla kaksi vyyhtiä käsinkehrättyä lankaa.Aivan ihanat vyyhdit. Värit osuu just kohdilleen. Nyt vaan täytyy löytää joku täydellinen malli johon nuo raskii käyttää. Mutta ensi alkuu pääsevät ehdottomasti lanka kaapin parhaalle paikalle.
Kaiken kaikkiaan paketti oli aivan mahtava. Oli kyllä selvästi mietitty mitä pakettiin laitetaan ja osui hyvin kohdilleen. Ei ole vielä vaan mitään ajatusta kuka tämä joku on ollut

1 kommentti:

  1. Täällä sinun haavevaihtoparisi, ilmoitan täten olemassaolostani:). Mukavaa lauantaita sinulle. Minulla on jo monta ajatusta pakettiisi:) T. Salainen Ystävä

    VastaaPoista