lauantai 24. heinäkuuta 2010

Kaheli paketti

Osallistuin Ravelryn kolmanteen kahelivaihtoon. Jotenkin näihin vaihtoihin on nyt jäänyt koukkuun aina on yhtä jännä kasata omaa pakettia ja vielä jännempää avata omaansa.
Tällä kertaa paketin ideana oli lähettää joku haaste toiselle ja kun olin saanut uloimman paketin auki ajattelin että haaste on tässä

Kaikki paketin tavarat oli teipattu omiin paketteihinsa järjettömällä vai pitäiskö sanoa kahelilla teippi määrällä. No päätin olla yhtä kaheli ja avasin paketit saksia käyttämättä. Menihän siinä kauan mutta toinen tyttäristä toimi avustajana.
Ja mitäs noista paketeista paljastui.

Langat Malabrigo sock ihanaa oranssia sukkalankaa 2 kerää. Ja Debbie bliss eco puuvillaa pari kerää. Molemmat päätyvät taatusti käyttöön nyt vaan mietittyytää että tuleeko Malabrigosta sukat vai jotain isompaa. Ja puuvilla päätynee ehkä johonkin myssyyn.

Paketista taisi myös paljastua se todellinen haaste. Nimittäin Japanin kielinen neulelehti ensin tuntui etten saa siitä mitään tolkkua mutta kun illalla sitä sängyssä selasin niin alkoi useampikin ohje avautua. Sen verran hyvät kaaviot ja piirokset noissa oli.
Lisäksi oli pari pussia pähkinöitä nam.
Ja pari ihanaa siiliä paikoiksi

Kiitos parilleni kuka lienetkään. Salapoliisi työtä en ole vielä ehtinyt aloittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti