lauantai 3. heinäkuuta 2010

Alennus myynnit alkaneet

Loppuviikosta on tullut kierreltyä alennus myyntejä urakalla. Lapsille lähinnä urheilu vaatteita ym.. joiden ostamista on tarkoituksella lykätty ale aikaan.
Ja sen verran hyviä löytöjä oli jo tehty, että eilen Citymarkettiin mentäessä sanoin miehelle että käy yksin ruoka ostoksilla niin minä menen siksi aikaa poiken kanssa kirjastoon.
No ei kauaa ehditty olla kirjastossa kun kännykkä soi ja mies kysyy "Mites nämä langat näissä on melkein kaikissa joku ale". Eli koulutus on mennyt meidän taloudessa perille. Mieskin tajuaa jo kiertää lankahyllyn kautta.
No me lainattiin poikien kanssa nippu kirjoja ja mentiin kauppaan perässä. Ja vähän tarttui jotain mukaan

Aika hyvin sain hillyttyä itseni ja mitään tarpeetonta en ostanut. Lähinnä noita puuvilloja kun ne on mielestäni novitalla ihan hyvän laatuisia. Ja Nallen kukkaketoa tarttui yksi kerä matkaan kun oli just sen väristä että siitä sais ihanat sukat tyttärelle. Ainoa hiukan turha oli tuo 7 veljestä raita, mutta esikoinen tykkää paksuista sukista joten kyllä sekin käytettyä tulee ja kun oli halpa ja ainoa kerä tuota väriä koko kaupassa niin pakkohan se oli pelastaa hyvään kotiin.

2 kommenttia:

  1. En voinut kuin nauraa ja kertoo hyvin koulutetusta miehestäsi miehelleni vähän niin kuin vinkkaus mielessä ;)

    VastaaPoista
  2. No koulutusta on kestänyt yli 15 vuotta pikkuhiljaa alkaa jotain oppia

    VastaaPoista