sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Neula huovutus kokeilua

Viimeisimmissä Novitoissa on ollut noita villapaitoja joihin on neulahuovutettu jokin kuva. Ikinä en ole neulahuovutusta kokeillut joten pakkohan tuotakin oli testata. Vaikka huovutus ei koskaan olekkaan tuntunut minun jutulta.
Tuosta messuilta ostetusta ohuesta villalangasta neuloin Jussille ihan perus kaarroke paidan. Ajattelin että on tarpeeksi halpaa lankaa(laskin että paidan langat maksoi noin 2,5€) tällaiseen kokeiluun. Ja toisaalta kuva onnistuessaan piristää luonnon valkoista paitaa.
Paidan neuloin ihan omasta päästä ilman mitään mittailuja joten reiluhan tuosta tuli. Mutta pysyypähän ainakin paidan helma housuissa vaikka kumartelisikin
Huovutettu laivan kuva oli Novitan syksy lehdessä. No heti kuvaa ja omia villojani katsoessa päädyin siihen että ei onnistu. Joten jätin kaavat leikkaamatta ja tein ihan omanlaisen laivan jossa jätettiin turhat näpertelyt pois ja näytti se tuokin laiva pojalle kelpaavan.

Kyllähän tuosta kuvasta näkyy että on harjoittelu kappale mutta sen verran kuitenkin onnistui että paitaa tulee varmasti pidettyä ja mitään kammoa en neulahuovutukseen saanut joten voi olla että jatkossakin tulee jotain huovuteltua.

Malli: Perus kaarrokepaita " omasta päästä" Huovutettu laivan kuva Novita syksy 2009

Lanka: Suomeen lampaan villa 2tex

Puikot 2,25mm

4 kommenttia:

  1. Hei. Kurkkaappas blogiini novitalla, siellä olisi sinulle haaste.

    VastaaPoista
  2. Vesimiesneuloo. Onnistuin jotenkin lapsi sylissä hävitäämäään kommenttisi. Anteeksi.
    Huovuttaminen oli yllättävän helppoa. Mutta vaatii kyllä vielä harjoittelua.

    VastaaPoista