sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Liina pöydälle

Joskus sattu löytämään jotain todella vanhoja lankoja. Itse löysin joitakin aikoja sitten Tampellan lankoja Punatulkkua ja jotain valkoista äitini muistikuvan mukaan saman lintusarjan lankaa ja muisteli nimen olleen Haahka. Langat ovat peräisin Äitini muistin mukaan 80-luvun alkupuolelta.
Eli nämä langat ovat ainakin marinoituneet hyvin.
Aikani mietin että mitäs noista voisi tehdä. Punatulkkua oli kaksi kerää ja tuota valkoista vyötteetöntä lankaa vajaa kerä.
Lehtiäni selaillessa huomasin sitten Interweave Knits, Summer 2009 lehdessä neulotun kaitaliinan ja heti muistin nuo langat. Itselläni ei aiemmin ole tullut mieleenkään että kaitaliinan voisi neuloa.
Mallineule on aivan perus korinpohja neuletta joten todella aivoton televesion katselu neulehan tämä oli. Silti tai ehkä juuri sen takia meinasi väsy iskeä lopussa.
Valokuvassa liian ei pääse oikeuksiinsa. Vaikka kuinka yritin kuvata ja kuvata niin ei onnistu. Johtunee pimeästä säätä huonosta kamerasta ja osaamattomasta kuvaajasta
Tuohon lähikuvaan yritin saada esille tuota punaisen langan elävä pintaisuutta langassa on välillä paksumpia kohtia jotka tekevät liinan pinnan mielenkiintoiseksi

Malli: Adobe Table Runner Interweave Knits, Summer 2009 Lanka Tampella punatulkkua ja Haahka?
Puikot 2,5mm

1 kommentti: