perjantai 28. elokuuta 2009

Mitään en ole saanut valmiiksi

Olen yrittänyt saada edes yhden keskeneräisen valmiiksi ja tällähetkellä näyttää että voisi jopa viikonlopun aikana onnistua.

Ja kyseessä on tuo villahaalari. Vähän vaan hirvittää kun se on neulottu pyörönä ylös asti ja valmiiseen pitäis sitten alkaa leikkaamaan vetoketjulle paikkaa.
Tuolla tavalla en ole koskaan tehnyyt. Onnistun varmaan tuhoamaan koko haalarin siinä vaiheessa.

Jotain uutta neulomiseen liittyvää kuiten olen saanut. Nimittäin neulekirjastoni on täydentynyt ihanalla vanhalla neulontaohje kirjalla.

Kirja on vuodelta -57 ja osa malleista herättää suorastaan hilpeyttä. Joitain ohjeita toki on jotka olisivat täysin toteuttamis kelpoisia, joten voi olla että joku malli pääseekin puikoille sllaisenaan jostain vois napata mallineuleen ja tehdä jotain aivan muuta kuin ohjeessa joten ei mikään turha hankinta varsinkin kun hinta oli vain 1€
Ihania mekkoja kirjassa olisi montakin, valitettavasti vaan meillä nuo nuorimmat on poikia. Miehelle yritin kyllä kirjan kuvia esitellessä sanoa että miten olis vielä yksi pieni tyttö ihan vaan sen takia että voisin neuloa parit mekot. Mutta ei kuulemma ollut hyvä idea

1 kommentti:

  1. Älä lannistu vaikka ei valmista tule,
    olethan ollut tosi ahkera,ei haittaa vaikka välillä vähän onkin niin sanotusti "saamaton"

    VastaaPoista