maanantai 10. elokuuta 2009

Keskeneräisiä töitä

Harvemmin minulla tulee esiteltyä työn alla olevia töitä, johtuisko siitä että sen jälkeen paine työn valmiiksi saamiseen kasvaa. Miten sellainen työ joka on jo esitelty voisi päätyä ufoksi kaappiin.

No nyt päätin uskaltaa esitellä tällä hetkellä kesken olevat työt joita on vain neljä.
Ensimmäinen kesken eräisistä on Lehmus-huivi. Lankana vaihdossa saamani aivan ihastuttava Xie. Lanka on todella nättiä kiiltävä pintaista. Huivista tulee henkäyksen ohut. Rakastan tätä huivia jo nyt. Kuva ei kerro mitään siitä miltä kuvio oikeasti näyttää. Saati sitä miltä kuvittelen sen näyttävän pingotuksen jälkeen.
Lanka on vaan niin ohutta ja liukasta että teko on aika hidasta varsinkin kun en osaa neuloa pitsiä televisiota katsellessa


Seuraava projekti kestänee pitkään. Virkattu kaitaliina keittiöön pirtin pöydälle joten alku senteissä ollaan. Ensimmäinen virkkaus jossa käytän usempaa väriä. Malli jostain 70-luvun käsityölehdestä. Lanka Novita virkkaus lankaa osa vuosien takaa
Laine-sukat jotka ei vaan jostain syystä etene. Toinen sukka on valmis toinen jumittaa puolivälissä. Lankana Lidlin Sock Yarn Jonka kanssa en tunnu olevan samalla aaltopituudella. Siis jumittamisen syy on ilmeisesti lanka ei ohje. Kyseinen lanka on ehtinyt käydä jo melkein pipona, mutta kun ei toiminut purin tekeleen ja päädyin sukkiin jotka aion saada valmiiksi tällä viikolla.

No nyt se lukee tossa niin saan tsempattua itseäni


Viimeinen keskeneräinen on Jämä lanka haalari kuopukselle. Tuo vihreä pohjaväri on Nallea ja katsotaan mitä tuolta kopasta löytyy raitoihin. Molemmat lahkeet puikoilla yhtä aikaa niin tulee identtiset.

Tuo ohje on leikattu irti jostain äitini lehdestä. Idea ihan hyvä. Saa nähdä kuinka räikeään haalariin päädytään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti