keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joululahjoja

Neuleita on valmistunut edellisen bloggaukasen jälkeen useita, mutta olivat menossa lahjoiksi niin en viitsinyt sitten esitellä niitä etukäteen.
Itsekkin sain lahjoa. Osallistuin Ravelryssa kahteen vaihtoon.
TSV3 vaihdossa sain

Kaksi kerää Louhittaren luolan louhitar lankaa. Ihanaissa väreissä ja lisäksi pyöröpuikot ja ohjeen Fiddlehead Mittens lapasiin. Ihana paketti ja lapaset päätynevät puikoille piakkoin.
Jouluvaihdossa sain

Teetä pikku myy rasian jossa oli lisää teetä. Neule kirjan Favorite Socks Pyöröpuikot kokoa 2,25mm ja tietysti lankaa Schoppel-Wolle Crazy Zauberball ja Zitron Filigrania Kaikki vaihdoissa saamani langat ovat uusia tuttavuuksia ja miellyttäviä sellaisia. Edellisestä vaihtoon osallistumisesta olikin ehtinyt vierähtää jo vuosi, mutta nyt ei kyllä tule niin piutkää taukoa sen verran ihania paketteja sain.

Sitten vielä muutama joululahja jonka itse tein.
Anskulle Lissajous Socks lankana Malabrigo Sock Malli on kirjasta sukkia rakkaudella jonka ostin reilu kuukausi sitten. tuon kirjan sukkia tulee varmasti neulottua paljon lisää

Jessika sai tennari sukat samoin jussi. Novitan sukkalehden ohjeella ja ihan seiskaveikalla
Myös esikoinen sai Villasukat. Ranuan lampaan villasta. Ihan perus harmaat sukat sellaisista hän jostakin syystä pitää eniten.


Hyvää uutta vuotta kaikille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti