keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Aakkoshaaste

Ravelryn kahelit ryhmässä alkoi Lokakuun alussa tai osa taisi aloittaa jo ennen sitä. Aakkoshaaste. Eli aloitetaan Lokakuussa neule joka alkaa A:lla ja seuraavana Neule joka Alkaaa B:llä jne..
Ensin oli puhe kai sukista sen jälkeen mistä vaan.
Ensin oli puhe myös että Lokakuussa A, Marraskuussa B jne.. mutta aika pian päädyttiin siihen että jokainen etenee omaa tahtiaan.
Ja minä kun olen nyt jollain tavalla kaheli innostuin tietenkin heti. A-neuleina syntyi peräti kahdet sukat.
Ensin tein Amaranth- sukat, joiden ohjeen sain jossain vaihdossa. ihanat sukat joiden toteutus on vain jäänyt jostain syystä.


Lankana sukissa on Malabrigo Sock ja puikot 2,5mm


Ihanat sukat joiden kuvaaminen oli yhtä tuskaa. voi olla että päätyvät pukin pakettiin vielä en ole täysin varma.
Toiset A-sukat sitä vastoin päätyvät varmuudella joululahjaksi. Esikoinen nimittäin on sukka ihmisiä. Mutta toisin kuin minä pitää paksuista sukista joten hänelle sopi ehdottomasti Aapeli sukatLankana kesällä Ranualta ostettu 3-säikeinen suomenlampaan sukkalanka. Vahvikkeeksi neuloin kantapäähän Aivinaa eli ohutta pellava lankaa jota satuin lanka koristaani löytämään. Mielenkiinnolla nyt odotan miten sukat kestää käyttöä.

Seuraavaksi olis sitten mietinnässä B-kirjaimella alkavat ohjeet. Mutta ei tämä pelkäksi aakkosjärjestyksessä neulomiseksi mene.
Puikoilla on nimittäin pikkupojille villapaidat ohuesta 2-säikeisestä 100% suomen lampaan villasta jota ostin käsityömessuilta viime viikonloppuna jos pukin konttiin tekis veljeksille samanlaiset paidat. Eli joulun lähestyminen on jo täällä huomioitu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti