torstai 31. maaliskuuta 2011

Pientä valmista

Tämänviikon aikana on valmistunut sukkapari ja kämmekkäät. Kummatkin on olleet puikoilla jo hyvänaikaa jostain syystä vaan jääneet jumittamaan. Nyt alkuviikosta päätin että nuo on saatava pois "varaamasta" puikkoja

Sukkien malli on Mojo ollet toteutettavien neuleiden listalla pitkään. Miehen paidasta jäi yli sinistä Cascade Heritagea ja tyttären sukista jäi samaa lankaa vihreänä. joten ajattelin että näistä voisi saada kivat "makkara" sukat itselle.
Oma sukkavarasto onkin alkanut osoittaa pienemisen merkkejä joten uutta tarvitaan.

Vähän aikaa mietin teenkö sukista samanlaiset vai "eriparia" olevat kuten ohjeessa ja päädyin eripari versioon.
Näihin sukkiin tein muuten ensimmäisen kerran eläissäni kantapään jälkikäteen ja täytyy kyllä sanoa että istuvat jalkaan paremmin kuin yhdetkään kärjestä aloitetut sukat tätä ennen.


Rinsessa kämmekkäät viipyivät puikoilla pitkään tai sanotaanko että odottivat pariaan pitkään toisen tein jo alku kuusta valmiiksi ja toinen sai odottaa valmistumistaan tähän aamuun.
Kämmekkäitä olen kaivannut pitkään keväällä kun alkaa olla kuuma lapasissa ja kuitenkin pitäis olla esim. rattaita työntäessä tai pyörällä ajaessa jotain läämikettä niin olisko tämä välimalli hyvä.
Mallia mietin jonkun aikaan mutta nämä ovat ollet ehkä kauimmin toteuttavien listalla.

Lanka on jotain ohutta suomenlampaan villa jonka ostos paikkaa en muista. joltain reissulta se on tarttunut matkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti