lauantai 5. helmikuuta 2011

Ken söi kesävoin

Yksi vajaa kerä Austermann Step sukkalankaa on pyörinyt haittona melko pitkään. Joku tuossa värissä ei ole puhutellut ollenkaan. Vaikka vihreästä yleensä pidän. Olisko syynä pätkävärjäys vai mikä.
Viimein päätin että tuo pitäää saada pois. Ja aloin miettiä että mikä sukkamalli sille sopisi. Ilona Korhosen ja Jenni Östermanin Neulekirjaa selatessa tajusin että jos sukan nimi on Ken söi kesävoin niin sukkka on tietty vihreä, keltainen niinkuin tuo minun lankakin.
Ja yllättävän hyvin tuo pätkävärjätty lanka tähän malliin upposikin´

Malli: Ken söi kesävoin by Ilona Korhonen
Lanka: Austermann Step
puikot: 2,5mm


Jossain vaiheessa mainitsin ikuisuus projektin jonka olen aloittanut ja tässä vaiheessa ehkä uskallan paljastaa mikä se on. Valmista ei sitten kannata ihan heti odottaa.
Aloin tehdä jossain vaiheessa peittoa vauvan / pienen lapsen koossa. Mutta kun noitta langan jämiä on ja peittoa on ollut mukava tehdä. Sain idean koota parisänkyyn päiväpeiton.
Laskeskelin että päiväpeittoon tarvitsen ainakin yhdeksän pientä peittoneliötä ja nyt niistä ensimmäinen on valmis

peiton nimi on Ten Stitch Blanket
Tähän olen käyttänyt kaikenlaisia sukkalankojen jämiä. Tarkoitus olisi että päiväpeiton eri neliöt koostuisi eri sävyisistä neliöistä ja reunimmainen väri olisi joko musta tai valkoinen. Kunnianhimoinen tavoite on ettei tätä peittoa varten osteta yhtään lankaa vaan kaikki on jämiä tai sellaisia lankoja joille ei mitään muuta käyttöä keksitä. Valmistumis aikataulua ei ole. Teen tätä muiden töiden rinnalla. Toivotaan että meillä on joskus uusi päiväpeitto. Vanha alkaa olla jo melko iäkäs ja minä alan olla melko tympääntynyt siihen. Jos tuo vaikka motivois

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti