keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Liikenne settiViime viikonloppuna kävin läpi kaikkien lasten laatikot eteisessä ja nakkelin kaikki parinsa hukanneet kulahtaneet ja rikkoutuneet. Lapaset, sukat ym.. pois. Pieneksi tulleet siirsi odottamaan seuraavaa käyttäjää. Ja sitten katsastin että kenelle tarvii tehdä ja mitä. Eli nyt ollaan hyvissä ajoin liikkeellä ennen syksyä.
Uusien asusteiden teko aloitettiin jo sama viikonloppuna. Vanhoista Nalle lankojen jämistä Niilo sai itselleen ensi syksyksi liikenne setin. Tosiaan oli vain kuvaus reissulla ulkona päällä muuten menee kaappiin odottamaan syksyä. Sitten on kiva vetää "uutta" päälle noilla vanhoilla pärjätään kyllä kevät.

Pipon malli Charlie`s car cap Sen verran ohjetta muunsin että tein siihen korvaläpät ja nauhat leuan alle pysyy paremmin tuon vauhtiveikon mukana. Ihanat auto napit jotka mielestäni sopivat just tähän malliin löysin huutonetistä. Itse asiassa nyt kävi niin että napit oli ensin ja vasta sitten keksin mihin niitä voi käyttää.

Lapaset on ihan perulapaset jotka raidoitin samoin kuin pipon.

Ja jotta setti olisi täydellinen pitää siihen kuulua myös sukat

Sukkiin virkkasin autot noiden nappi autojen tilalle olisi voinut nuo napit ikävästi painaa nilkkaa kengässä
Sen verran kade isoveli oli tuosta setistä että hänellekkin tehdään ensi syksyksi autolla varustetut asusteet. Onneksi sattui löytymään toinen vielä mieluisampi malli....

Malli: Charlie's Car Cap
Lanka: Novita Nalle
Puikot 2,5mm

2 kommenttia: