maanantai 7. joulukuuta 2009

Huovuttamisen iloa tai sitten ei

Pitemmän aikaa olen ajatellut neuloa veljelleni Kanadan vaahteralla koristettut patalaput. Veljelleni kun Kanada on jääkiekon ym. kautta kovinkin läheinen.
Perjantaina ostin sitten Huopasta. Ja viikonlopun aikana sunnittelin ruutupaperin avulla kuvion ja neuloin patalaput onteloneuleella valmiiksi. Kaikki oli hyvin ennen patalappujen koneeseen laittoa.
Pesin patalaput ohjeen mukaan 40 asteessa pyyhkeiden kanssa. Joten vika ei pitäisi olla pesussa ja lopputulos tässä


Kuva valehtelee tälläkertaa paljon paremman näköiseksi kuin todellisuus. Eli punainen väri on levinnyt todella pahasti valkoisiin osiin. Ei noita voi enään kenellekkään antaa :(
Tietysti vois reklamoida Novitalle, mutta en tiedä jaksaako. Kun en edes saa noista otettua totuuden mukaista kuvaa. Ja joku selittely vastaus sieltä tulis ja muutama kerä lankaa.
Jotenkin taas vaihteeksi tuli sellainen olo ettei vähään aikaan tee mieli ostaa Novitalaista. Eihän tuo kallista ollut mutta kyllä tuossa viikonlopun työ meni hukkaan

4 kommenttia:

  1. No niin näyttävät kuvassa kun salama valehtelee "vaaleanpunaisen" valkoiseksi. Valitettavasti totuus on toinen. Pitää kuitenkin veljeltä kysäistä kun käy kylässä huolitko, mutta lahjaksi en kehtaa antaa.

    VastaaPoista
  2. Suosittelen noihin paksumpiin huovutettaviin Sandnesin Fritidsgarnia.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkistä täytyy ensi kerralla kokeilla sitä. Jostain syystä Huopanen ei innosta enään

    VastaaPoista