lauantai 12. tammikuuta 2013

Haasteellinen alkanut vuosi

Uusi vuosi on alkanut haasteiden merkeissä. Siis neulehaasteiden. Ravelryssa olen edelleen mukana aakkoshaasteessa. Nyt olen menossa P-kirjaimessa. Ja sainkin juuri valmiiksi Pinkerton Shawlin jonka ohje oli Interweave Knits, Spring 2011 lehdessä. Lankana huivissa ihana oranssi Malabrigo Sock lanka on ollut varastossani aika kauan sain sitä aikanaan vaihdossaja ostanut samaa väriä myös itse yhden vyyhdin. Tykkään langasta ja väristä kovasti ehkäpä juuri siksi en ole meinannut raskia käyttää sitä kaikkea, mutta nyt meni viimeinenkin metri.

Ja kun niistä haasteista oli puhetta niin eihän yksi aakkoshaaste riitä mihinkään tämä sama huivi on myös tammikuun Tiukkapipoisten varastoneulojien tammikuun haaseen mukainen eli oranssi.

Mutta on tänä vuonna uusiakin haasteita eli suurisukkahaaste. Joka kuulle on sukkahaastetta joista voi valita tai kun ei osaa valita kuten minä en nyt tammikuussa osannut niin neuloin molemmat. Eli sukat jotka neuloo tavallisuudesta poikkeavalla langan paksuudella. Minä tein omat sukkani Novitan Isoveljestä. Ja nopeasti tulikin valmista.

Vaihtoehtoinen haaste oli tehdä sukat joita ei Ravelryssa ole kovin montaa projektia. Minä valitsin Pilvipouta sukat. Lankana sukissa on Novitan Tennessee. Kiva pitsimalli kantapään tein ihan omalla tavallani. Mukavan oloiset sukat. Harvemmin tulee puuvillasukkia tehtyä vaikka kesällä ovatkin ihan kivoja.

Ja jos ei aakkoshaasteessa ja sukkahaasteessa ole tarpeeksi ohjelmaa niin olen mukana myös varastoneulonnassa ja mietin osallistunko jämälanka haasteeseen. Joten eiköhän tämäkin vuosi kulu aika paljon neuleiden parissa